Immaterieel erfgoed


http://www.crystalcitymo.org/?c=taking-doxycycline-and-drinking-alcohol Erfgoed dat niet tastbaar is, maar wel vaak http://bsquared-consulting.com/?a=azithromycin-500mg-Australia leven in de brouwerij brengt. Het zijn gewoonten of gebruiken die mensen zo waardevol vinden dat ze deze graag willen doorgeven aan de volgende generaties. Denk aan dialecten, ambachten, rituelen, stoeten, volksliedjes, carnaval, processies,… Vaak zijn het de meest alledaagse dingen we koesteren en willen bewaren voor onze kinderen. Vroeger sprak men van folklore, vandaag van ‘immaterieel cultureel erfgoed’, oftwel ‘ICE’.

go here

go site De k.ERF regio is rijk aan ICE. Hier vind je een opsomming van de vele tradities en gebruiken eigen aan het k.ERF gebied. Deze lijst is zeker niet volledig. Staat jouw stoet, feest of traditie er nog niet tussen? Laat het ons zeker weten (info@erfgoedcelkerf.be).

http://bsquared-consulting.com/?a=price-for-amoxil-500mg

http://www.digistorytelling.com/?d=how-to-buy-flagyl-online cipro 250mg cost UK Ontdek het immaterieel erfgoed van de k.ERF-regio:

http://www.erfgoedcelkerf.be/?e=ampicillin-price-for-500mg-tablets