Contacteer ons!


Ben je op zoek naar informatie over het roerend of immaterieel erfgoed in Balen, Dessel, Geel, Laakdal, Meerhout, Mol of Retie? Neem dan contact met ons op!

Janna Lefevere

Janna studeerde Germaanse Taal- en Letterkunde en Antropologie aan de Universiteit van Leuven. Na haar studies werkte ze drie jaar voor Chirojeugd Vlaanderen vzw waar ze de geschiedenis indook en het erfgoededucatief project ‘Chiro Retro’ coördineerde. Ze werkte er ook mee aan verschillende jongerenpublicaties. In de erfgoedcel houdt ze zich voornamelijk bezig met communicatie, erfgoedprojecten en de ondersteuning van vrijwilligers.

Contact: janna@erfgoedcelkerf.be | 014 566 688 of 0498 171 476 (gsm)


Jolien Schroyen

Jolien is onze projectcoördinator digitalisering. Ze studeerde geschiedenis aan de KULeuven en werkte na haar studies voor de UHasselt binnen het expertisecentrum Digital Media. Zo werkte ze mee aan de digitale tools van het Gallo-Romeinsmuseum (Tongeren) en andere digitale projecten. Dat is meteen ook haar taak binnen k.ERF. Jolien ondersteunt het erfgoedbankproject, onze musea ivm digitaliseringsvragen en lokale digitaliseringsacties.

Contact: jolien@erfgoedcelkerf.be | 014 566 688 of 0492 901 028 (gsm)


Bram Dierckx

De intergemeentelijke archivaris Bram Dierckx is nog steeds actief in de k.ERF-regio, maar werkt niet langer onder de vleugels van de erfgoedcel. Je kunt hem bereiken via bram.dierckx@balen.be.


Locatie erfgoedcel – Gasthuissite

De erfgoedcel k.ERF is gehuisvest in een commensalewoning van het Oud Gasthuis in Geel (De Billemontstraat 117, 2440 Geel). Onze bureaus bevinden zich achter het Gasthuismuseum.

De Billemontstraat is een eenrichtingsstraat. Je vindt ons net na de School voor Aangepast Individueel Onderwijs (S.A.I.O.) . Opgelet, de parkeermogelijkheden zijn hier beperkt. Daarom raden we aan om gratis te parkeren aan de schuur van waaruit we vroeger werkten. Je kan dan te voet naar de achterkant van het Gasthuismuseum wandelen.