Coronavirus: preventiemaatregelen


De federale regering lanceerde nieuwe en strengere maatregelen naar aanleiding van het coronavirus. Ook Erfgoeddienst k.ERF zal volgende weken op een andere manier te werk gaan, om de verdere verspreiding van het virus te beperken. We blijven dus aan de slag om je met raad en daad bij te staan! Tot 3 mei zijn bijgevolg volgende preventiemaatregelen van kracht:

  • Onze medewerkers werken voornamelijk van thuis uit, ook met de geleidelijke versoepeling blijft telewerk de norm. Zijn we niet bereikbaar op het vaste nummer, kan je ons contacteren via de mobiele nummers en per e-mail. Alle contactgegevens vind je hier.
  • Activiteiten, vergaderingen en vormingen georganiseerd door k.ERF worden tijdelijk geannuleerd, ongeacht hun locatie en omvang. We communiceren tijdig indien verdere wijzigingen of annulaties zich zouden voordoen.
  • Kom je alsnog met ons in contact? Geen probleem, maar we leven wel de hygiënevoorschriften na: voldoende afstand houden, geen handen geven, op de correcte manier niezen, snuiten of hoesten, en regelmatig de handen wassen.

Verdere vragen mag je altijd mailen naar info@erfgoedcelkerf.be. Meer info over het coronavirus en de voorschriften kan je nalezen op: https://www.info-coronavirus.be/nl/.

Zorg goed voor jezelf, en vooral voor elkaar!

 

Wil je weten welke maatregelen onze gemeenten en lokale erfgoedpartners treffen?

BalenDesselGeelLaakdalMeerhoutMolRetie

Aanvullend sluiten het Gasthuismuseum en Jakob Smitsmuseum zeker tot en met 3 mei de deuren!

 

Op de hoogte blijven van het laatste (erfgoed)nieuws en wijzigingen?
Volg k.ERF op Facebook / Schrijf je in voor de nieuwsbrief – onderaan deze pagina!