Vacatures bij IOED k.ERF


Interesse in (onroerend) erfgoed en zin om de gloednieuwe IOED (kort voor intergemeentelijke onroerend erfgoeddienst) k.ERF mee uit te bouwen? Bekijk dan zeker onze twee vacatures voor een “coördinator bouwkundig erfgoed” en voor een “coördinator onroerend erfgoed en Cultuurnetwerk Kempen“. Solliciteren kan tot en met 20 november 2017!

Projectvereniging Cultuurnetwerk Kempen is een intergemeentelijk samenwerkingsverband, opgericht door de gemeenten Balen, Dessel, Geel, Laakdal, Meerhout, Mol en Retie. Binnen Cultuurnetwerk Kempen wordt er intergemeentelijk samen gewerkt rond bibliotheekbeleid, cultuurbeleid en cultureel erfgoed (erfgoedcel k.ERF). In 2017 werd er een nieuwe deelwerking toegevoegd aan dit samenwerkingsverband: de intergemeentelijke onroerend erfgoeddienst k.ERF (kortweg IOED k.ERF) werd erkend door het Vlaamse Agentschap Onroerend Erfgoed. IOED k.ERF zal de vijf deelnemende gemeenten (Balen, Dessel, Meerhout, Mol en Retie) ondersteunen in hun onroerend erfgoedbeleid en dat zowel wat betreft het bouwkundig als het archeologisch en landschappelijk erfgoed.

Voor de uitbouw van deze IOED zijn we nu op zoek naar twee gedreven collega’s!