Oproep kerststallen in kaart: foto’s en info gezocht!


Kersthuis in Ginderbroek (Mol)

Bouw jij mee aan een kerststal of heb je een mooi verhaal bij de kerststal uit je dorp? Laat het ons weten! Wij brengen de kerststallen van de regio Balen-Dessel-Geel-Laakdal-Meerhout-Mol-Retie in kaart en verzamelen fotomateriaal van de stal en zijn bouwers! Als we voldoende foto’s en info ontvangen, dan maken we dit jaar nog een route die mensen kunnen downloaden via de izi.TRAVEL app. We delen de info ook op Facebook.
Daarom vragen we om ons volgende info te bezorgen:

  • Waar staat er een kerststal? (adres)
  • Wie is verantwoordelijk voor de kerststal? Wie bouwt ze op?
  • Aantal vrijwilligers en helpende handen
  • Wie is de contactpersoon?
  • Sinds wanneer wordt de kerststal gebouwd?
  • Organiseren jullie rond de kerststal ook events?
  • Wat is er zo speciaal, uniek aan jouw kerststal? Zoek het niet te ver! Ieder kerststalverhaal is immers uniek. Bijvoorbeeld: beelden werden gemaakt door lokale kunstenares, als de kerststal wordt gebouwd dan is dat één groot feest en wordt dit gevierd, de dakpannen komen van ergens bijzonders, ….
  • Stuur mooie foto’s van je kerststal naar janna@erfgoedcelkerf.be. Graag foto’s van het team dat de kerststal bouwt, de kerststal in al zijn glorie, sneeuwfoto’s.